Millainen on unelmiesi kumppani? [26.3.2017]

Millainen on unelmiesi kumppani? [26.3.2017]

Viime perjantaina kulttuurikokemuksen jälkeen salaisessa viinikellarissa käyty keskustelu kääntyi parisuhteisiin, Tinderiin ja treffailuun. Leikittiin totuutta ja tehtävää, josta oli “tehtävä” jätetty pois. Pysähtyneen pullon suu osoitti minua ja kysymys kuului:

“Millainen on sun unelmien nainen?”

 

Pahan pisti, voi pojat.

Tarkennuksena pyydettiin listaa kolmesta ominaisuudesta. Siinä sepitellessä ajatus jäsentyi.

  1. Päätökset tehdään sydämestä ja innostuksesta, ei peloista käsin. Sekä innostus että pelko nimittäin tarttuvat. Olen ollut loistava sekä tartuttamaan että saamaan tartunnan molemmista. Mutta nyt tuntuu, että itsellä alkaa pelot pikkuhiljaa vähenemään. Joten miksi haluaisi, että toistakaan hirveästi pelottaisi? Tottakai kaikkia siis pelottaa, mutta arvostan suuresti kun toimii niistä huolimatta. Lietsotaan toisessa sitä positiivista ja ollaan yhdessä rohkeampia kuin yksinään.
  2. Intuitio kompassina. En haluaisi hirveän tarkasti tänään tietää, millainen kumppanini on vuoden päästä. Joka päivä on uusi mahdollisuus tehdä asioita ja päätöksiä eri tavalla. Vanhat tavat ja uponneet kustannukset rohkeasti roskiin, niin saadaan tästä elämästä kaikki irti.
  3. Hyvä silmä ja vasara pysyy kädessä. Tämä kolmas bullet oli hieman konkreettisempi ja tylsempi. Mutta oman rempan myötä olen huomannut, että mua ei vaan niin jaksa kiinnostaa se puoli. Riittää, että kotona on viihtyisää. Eli ainakin tässä asiassa olen valmis päästämään irti maskuliinisista stereotyypeistä ja antamaan puikot toiselle.

Kun aikaa oli kulunut 40 tuntia, oli alitajunnalla vielä lisättävää tähän. Sunnuntai-iltapäivän päikkärien päätteeksi tuli seuraavanlaisia ajatuksia:

Minulle ideaalissa suhteessa toinen osapuoli on inspiroivan feminiinin energian ilmentymä. Kumppani, jonka kanssa jakaa ja kasvaa paremmaksi, kuin yksinään pystyisi. Vakauttava voima, jonka luokse palata sekä korkeuksista että syvyyksistä. Se, joka ymmärtää. Peili, jonka kautta nähdä omat kehityskohdat. Se toinen, joka kannustaa ja jolta saa kannustusta. 

Että sillä tavalla… Näin käy, kun tykkää lukea ja ajatella 😛

Tällainen on mun unelmakumppanin sielunmaisema:

Andy Skädäm violetti taivas

No mutta ei hätää, ei tässä olla hevosen selässä ja aikaahan on! Itseasiassa koko loppuelämä. Ei tässä niin kiire ole, kun elämä maistuu, kevätaurinko paistaa ja Suomi alkaa heräämään eloon!

___________________________________________________________________________________________________________________________

Spread the love (more is more):
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrRedditEvernoteLinkedInWhatsAppStumbleUponAOL MailBlinklistBufferDiasporaGoogle GmailKindle ItMeneameNUjijPocketRediff MyPageSMSTwiddlaWordPressYoolinkYahoo MessengerWebnewsTuentiAmazon Wish ListBitty BrowserBuddyMarksDiary.RuEmailGoogle ClassroomApp.netBaiduBalatarinBibSonomyAIMBlogger PostBlogMarksBookmarks.frBox.netCare2 NewsCiteULikeDeliciousDesign FloatDiggdiHITTDiigoDZoneFarkFlipboardFolkdGoogle BookmarksHacker NewsInstapaperJamespotKakaoKnownLineLiveJournalMail.RuMendeleyMixiMySpaceNetlogNetvouzNewsVineOdnoklassnikiOknotizieOutlook.comPinboardPlurkPrintPrintFriendlyProtopage BookmarksPushaQzoneRenrenSegnaloSina WeiboSiteJotSlashdotStumpediaSvejoSymbaloo FeedsTelegramTypePad PostViadeoVKWaneloWykopXINGYahoo BookmarksYouMobYummly

Leave a Reply

Your email address will not be published.