Olet todella hyvä jossain! Mutta missä? [24.3.2017]

Olet todella hyvä jossain! Mutta missä? [24.3.2017]

Olen vuosia ihmetellyt yritysmaailman ja koulutusjärjestelmämme välistä kuilua – miksei ihmisille opeteta niitä taitoja, joita tämän päivän työelämässä tarvitaan?

Tämänhetkinen koulujärjestelmä on luotu vanhentuneen ajatuksen pohjalle: Mitä näiden lasten tulisi oppia, jotta saadaan tuotettua mahdollisimman paljon keskiarvokansalaisia, jotka osaavat vähän kaikkea.

Milloin viimeksi näit työpaikkailmoituksen, jossa toivottiin hyvää ulkomuistia? Tai kiellettiin punakynän uhalla tekemästä virheitä?

Onnekkaita ovat ne lapset, joiden vanhemmat tai opettajat miettivät Missä hän voisi olla hyvä? ja tukevat niissä asioissa kehittymistä.

Tai aikuiset, joiden esimies, mentori tai muu esikuva auttaa oikeaan suuntaan.

Olet aivan varmasti todella hyvä jossain, mutta missä? Minä osaan vastata vain omasta puolestani ja sekään ei aina onnistu. Joskus on arvokkaampaa kysyä itseltään oikeita kysymyksiä, kuin tietää vastauksia. Ne tulevat kyllä, kun antaa mahdollisuuden.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Spread the love (more is more):
FacebookTwitterGoogle+PinterestTumblrRedditEvernoteLinkedInWhatsAppStumbleUponAOL MailBlinklistBufferDiasporaGoogle GmailKindle ItMeneameNUjijPocketRediff MyPageSMSTwiddlaWordPressYoolinkYahoo MessengerWebnewsTuentiAmazon Wish ListBitty BrowserBuddyMarksDiary.RuEmailGoogle ClassroomApp.netBaiduBalatarinBibSonomyAIMBlogger PostBlogMarksBookmarks.frBox.netCare2 NewsCiteULikeDeliciousDesign FloatDiggdiHITTDiigoDZoneFarkFlipboardFolkdGoogle BookmarksHacker NewsInstapaperJamespotKakaoKnownLineLiveJournalMail.RuMendeleyMixiMySpaceNetlogNetvouzNewsVineOdnoklassnikiOknotizieOutlook.comPinboardPlurkPrintPrintFriendlyProtopage BookmarksPushaQzoneRenrenSegnaloSina WeiboSiteJotSlashdotStumpediaSvejoSymbaloo FeedsTelegramTypePad PostViadeoVKWaneloWykopXINGYahoo BookmarksYouMobYummly

Leave a Reply

Your email address will not be published.